Skaffa sig 10% off För snygg kr1200 | kupongskod: NK11CSW . | Gratis Frakt

Ny Nike Herr Air Max 2016 Skor Röd

Posted by admin 19/10/2016 0 Comment(s) Nike Air Max 2016,

 

1987, Tinker Hatfield utformade lanseringen av Air Max 1 löparskor har öppnat ett nytt kapitel, men inte det första paret Air Max 1 löparskor skapar luftkudden, men det skapade en sko mellansula visualiseringsteknik prejudikat. Sedan dess har Nike åtagit sig att en större volym, som kan hålla mer luftkuddeenheten lägga skor som, vilket vi har också bevittnat Air Max 90, Air 180, var Air Max 360 klassiska födda skor. Från 1985 till 2016 har Air Max Nike varumärke gradvis blivit den bäst säljande i historien, den mest representativa av skor.

 

Idag har vi granskat huvudpersonen är Air Max rad nya --Nike Air Max 2016. Först såg Air Max 2016, tror jag att vi kommer att ha en känsla av déjà vu: signatur full laddning av en stor kudde, Dynamic Flywire lina och kroppen av skon från Engineering mesh konfiguration, vilket är nästan innan Air Max 2015 för att bibehålla samma konfiguration förändrings skor har bara ökat antalet fluglinan och Swoosh logotyp platser och lagt 3M reflekterande material i Swoosh och häl. Även Air Max 2016 i utseende inte gav oss en överraskning, men för löparskor, prestanda jämförs ofta med formen av betydelse. Nedan kan du qi tillsammans med Dragon Quest Air Max 2016.

 

 

 

Om vi ​​helt enkelt "mjuka" och "hårda" att skilja mellan ett par löparskor dämpningsegenskaper, finns det ingen tvekan om att Air Max Skor 2016 är ett par löparskor absolut tillräckligt mjuk. Men i många maratonlopp, men vi svårt att hitta spår av Air Max-serien skor, föredrar löpare bär Air Zoom skor eller Lunarlon teknik. För ett par löparskor för att klara en lång sträcka, i fot medan absorbera det enorma trycket till följd av behovet av att tillhandahålla en viss mängd feedback, minska belastningen på fötterna. Det är dock beklagligt att jag kände bara på Röd Air Max 2016 Herr, "blåste ut", stötkraften absorberas fullständigt i botten samtidigt, feedback är minimal. Jag tror att det är av denna anledning, många människor väljer som Air Max-serien skor promenadskor eller gymnastikskor, inte som en löpande träningsskor.

 

Även Air Max 2016 skor Röd mesh rendering fortfarande fungerar, men jämfört med sin föregångare, Air Max 2016 stärkte ingenjörs nätmaterial densitet, smält annulleras tå stöd bar design, antalet samtidiga dynamisk Dynamic Flywire lina gjorde också innan de fem grupperna i sex grupper för bra stöd och föra fötterna som strumpor som passar känsla. Mellansula, Air Max 2016 är i linje med den tidigare generationen, hela handflatan Air Max fyller stöd ger stöd för fötterna. I själva processen med att köra hela handflatan Air Max kudde fast i den löpande processtrycket, och ge fötter ger ett stabilt stöd.