Skaffa sig 10% off För snygg kr1200 | kupongskod: NK11CSW . | Gratis Frakt

Bekvämt ljus Nike FREE 5.0 Flyknit

Posted by admin 23/06/2017 0 Comment(s) Nike Free Run,

Nike Free äran att delta i den tionde årsjubileum och den nya konferensen, lever barfota serie förflutna genom konferens fördjupad förståelse gratis, 2004-2014, den första generationen Nike Free helt ny gratis, en sko efter ett decennium av kontinuerlig innovation, har det lagt till nya teknik, vilket gör friare serien för löpare. Vid denna tid inte kan låta bli att tänka på PDCA cykeln, kanske inte rätt plats här, men jag känner Nike Free serien är en sådan cykel, kommer cykeln av en produkt vara extrem, håller verkligen med Nike grundare Bill Bowerman säger frasen "alla innovationer är lämpliga för dina fötter, inte bara ett par skor" kanske är det centrala begreppet NIKE att skapa den mest lämpliga par skor fötter.

 

Nike Free serie nästa generations ägna mer uppmärksamhet åt begreppet Natural Motion Natural Motion, befrielsen av fötterna, benen ändra kölvatten. Läs "född att köra" The Book of vänner kan alla intresserade barfota och minimalistiska löparskor, barfota minimalistisk mycket populärt på senare år, fri serien är en serie barfota löparskor, NIKE synlig att förutsäga för 10 år sedan utvecklingen riktning löparskor, löparskor är värda världsledande varumärken.

 

FREE5.0 olika överdelar och 3,0, 4,0. 3,0 och 4,0 på grund av låg vikt, övre med en Nike Flyknit teknik; FREE5.0 eftersom en gräns mellan skorna med barfota löparskor och skor och andra delar av det övre stödet kräver mer skydd, så användningen av Nike Flywire flyga linjen är dynamisk teknik för att förbättra stödjande. Nike Flywire dynamisk linan tekniken har också god permeabilitet och inkapslad.

 

GRATIS införandet av en ny generation av de mest sulor sexkantiga flex spår, är denna teknik känd som en av Nike Free serie av tre innovativa, vid presskonferensen NIKE expert sade: "Genom att analysera data är inte i kör foten full rörelse längs en rak väg.", sedan överväga för ett ögonblick verkligen är så här, till exempel, skulle jag framfoten när du kör ut framför. NIKE ingenjörer enligt denna böjning av sulan sexkantiga skär, är detta första gången i historien en sexkantig NIKE böjd yttre spårets botten, så fördelen är att du kan klippa botten upp verksamheten mer flexibel och hjälpa löpare fot rörelse i någon riktning friare, men kommer inte att vara begränsad eftersom den enda kraft.


FREE5.0 Flyknit För att öka nötningsbeständigheten och halkfri sula, inuti den laterala hälen och framfoten fogade lätt slitna slitstarkt material, så att glidmotståndet hos hela skon och har förbättrad nötningsbeständighet.

 

Bekväma skor obekväma fötter vet, sprang bara kan förstå, att skriva riktiga kommentarer efter loppet, FREE5.0 utvärderingen hittills tre gånger, en sträcka på 50 km. Folk har inte tid under dagen, bara för att köra in på natten, eftersom det är första gången bär FREE5.0, rädd för vad passar, så att avståndet är satt till ca 10 km, kan det betraktas som en period av anpassning.

 


FREE5.0 passform är hög, lätt, mjuk utan motstycke, Nike löparskor sulor mjuk välkänt, men så lätt var första gången erfarenhet. Heel slags aldrig haft känslan när man kör, känsla hälen fastnat i ett tråg, en slags känsla av barfota, det är en av uppskattningsvis tre central "för att efterlikna den fysiska strukturen av formen på hälen." Lätt och minimalistiska typ av löparskor också igenom en hel del kraft kommer inte att hjälpa sig själva innan marken med hälen och framfoten landningskrav båge, fotled och vadmusklerna tillräckligt stark, vilket är anledningen till det primära löpare är inte lämplig för sådan användning anledningen långdistanslöpning skor att köra. Jag var fortfarande bär FREE5.0 hälen först landning, när barfota med en känsla, är det på grund av den stora klyftan runt handflatan FREE5.0 Men jag har jämfört med andra nära mig framfoten landning lätta skor, släpp och FREE5.0 nästan. Fysiologiska struktur och form kan vara den enda förklaringen till hälen för att simulera touchdown när barfota känsla, ingen förändring, eftersom skon själv landning läge.
10KM kör mycket bekväm natt, förutom en liten tunga Ge fot (fot hög), utan någon lämplig, men foten känns mer levande, mer frihet.